Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/8) ο Γιασίν Μπενζιά. Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μπενζιά αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες!

Έτσι, ο Αλγερινός παικταράς θα είναι μια ακόμα δυνατή λύση στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, τόσο για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως επίσης και στους ομίλους του Champions League.

Τις πρώτες του δηλώσεις στην Ελλάδα έκανε ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός=, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, ενώ απάντηση ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται και στο Champions League.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω πολλά πράγματα με τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε περισσότερο απ’ όλους να με αποκτήσει. Ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν μεγάλοι παίκτες όπως ο Βαλμπουενά και άλλοι» είπε, ενώ αναφορικά με το αν ήρθε στους ερυθρόλευκους λόγω της συμμετοχής στο Champions League, απάντησε ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι προκριθήκαμε. Ωστόσο την απόφασή μου να έρθω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας την είχα πάρει νωρίτερα».