Πανευτυχής για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την Κράσνονταρ, στάθηκε στο γεγονός ότι είναι χαρά του να δουλεύει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του ήταν να κερδίσει και στη Ρωσία, πράγμα που έκανε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα συναισθήματά του από την πρόκριση του Ολυμπιακού:

«Το γεγονός ότι είμαστε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό για την εικόνα του συλλόγου και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό γιατί ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Αφιερώνω αυτή την πρόκριση στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το staff και φυσικά τους φιλάθλους. Τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον πρόεδρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση αυτή όχι μόνο γιατί βοηθάει το όνομα της ομάδας μας, αλλά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος όχι γιατί είναι σημαντικό για την καριέρα μου, αλλά γιατί είχα όλες τις προϋποθέσεις και δούλεψα και πρόσφερα σε αυτή την ομάδα.

Είναι χαρά μου να βλέπω τους παίκτες να δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο και να κάνουν πράξη αυτά που ήθελα. Είναι σημαντικό μετά από έξι παιχνίδια οι παίκτες να αποδίδουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό σε γεμίζει χαρά. Τα δύο τελευταία ματς ήταν πολύ δύσκολα απέναντι σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στη Ρωσία. Ο λόγος που φάνηκαν εύκολα τα παιχνίδια ήταν η δική μας απόδοση».

Για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό και εμφανίζεται πολύ πιο ώριμος:

«Με όλα έχει να κάνει. Έχει να κάνει με την ποιότητα και την προσωπικότητα των παικτών μας και τη δουλειά που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι ήρθαμε να υπερασπιστούμε το 4-0. Δεν ήρθαμε να παίξουμε αμυντικά, αλλά να παίξουμε επιθετικά και να κερδίσουμε. Τα τελευταία παιχνίδια και οι επιτυχίες μας έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση. Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτήκαμε ότι το 4-0 μας έχει δώσει την πρόκριση και ότι θα παίζαμε αμυντικά για να περάσουμε με αυτό. Ήρθαμε για να νικήσουμε και να δώσουμε βαθμούς στην Ελλάδα».