Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη του ευκαιρία, να γράψει ιστορία και να βρεθεί, εκ νέου, εκεί όπου ανήκει: Στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στις 22:00, στο γήπεδο της Κράσνονταρ, έχει τη δυνατότητα να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε, πριν από μία εβδομάδα περίπου. Να κεφαλαιοποιήσει το 4-0 του πρώτου αγώνα, με μία σπουδαία πρόκριση, επί των Ρώσων και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League!

Η αποστολή του Ολυμπιακού, για το αποψινό ματς: 

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές, σε σχέση με τη σύνθεση που έχει εμπιστευθεί ως τώρα. Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας, Γκερέρο. Αν και δεν είναι… 100% κλειδωμένη (σκέψεις για Ραντζέλοβιτς βασικό, δύσκολο όμως) είναι η επικρατέστερη και αυτή που λογικά θα δούμε και απόψε.

Θυμίζουμε και τη διαιτητική ομάδα, με τον σταρ Νταμίρ Σκόμινα, από τη Σλοβενία, ο οποίος σφύριξε τον περσινό τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Βοηθοί του θα είναι οι Γιούρι Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βουκάν, ενώ τέταρτο διαιτητής θα είναι ο Ράντε Ομπρένοβιτς.