Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων η οποία έχει ήδη καταφέρει να κάνει μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, λίγο πριν αρχίσει ξανά να κρίνει νεαρές κοπέλες για το αν θα μπορούσαν ή όχι να ακολουθήσουν καριέρα στο μόντελινγκ, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό πιο σέξι από ποτέ. 

Η Ηλιάνα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε γνωστή εταιρίων μαγιό και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ποζάρει με καυτά μπικίνι και εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό. Εννοείται πως με τις πόζες της, γοήτευσε το φωτογραφικό φακό και μαζί με αυτόν και όσους την είδαν με τόσο σέξι διάθεση. 

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι σόου μοντέλων που πρόκειται να επανέλθει στους δέκτες μας από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Η απόφαση του Star να έρθει στους δέκτες μας ο δεύτερος κύκλος του GNTM ήρθε απόλυτα φυσιολογικά αφού ο πρώτος κύκλος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Έτσι, ήταν λογικό οι ιθύνοντες του σταθμού να πάρουν μία τέτοια απόφαση. Όσο για την Ηλιάνα, όπως έκανε πέρυσι, έτσι και φέτος, θα μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς είναι περιζήτητη, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.