Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 350 περίπου ανθρώπων, πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο φουαγέ επισήμων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά την Δευτέρα 20 Μαΐου.

Στην ομιλία του ο κ. Δημητριάδης έκανε αναφορά στην κατάσταση που βρισκόταν ο δήμος, όταν τον παρέλαβε το 2014, τονίζοντας πως ο προϋπολογισμός του Δήμου Πόρου, σε πέντε χρόνια, σχεδόν τριπλασιάστηκε, ενώ αναφέρθηκε στη διαχείριση τόσο του ανθρωπίνου δυναμικού, όσο και των δημοτικών ακινήτων, που όπως σημείωσε είχε καταντήσει αποθηκευτικός χώρος.

Στη συνέχεια, ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε στις αλλαγές που συντελέστηκαν επί των ημερών του, αναφέροντας την αξιοποίηση του κτηρίου ΚΑΠΗ, όπου τώρα φιλοξενεί τα σύγχρονα νηπιαγωγεία, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Πόρου, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πόρου και το Κοινωνικό Ιατρείο και Παντοπωλείο.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν δρομολογηθεί με δεκάδες μελέτες και στην ανάπτυξη του τουρισμού που γνώρισε επί των ημερών του ο Πόρος, μέσα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις χειμώνα και καλοκαίρι.

Στη συνέχεια ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε στη θητεία του κ. Στρατηγού, αποκαλύπτοντας πτυχές της διοίκησης του, κατηγορώντας τον για ανικανότητα.

Τέλος ο κ. Δημητριάδης ζήτησε μεγάλη πλειοψηφία στις εκλογές της Κυριακής, παρουσιάζοντας τους παριστάμενους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της “Καθαρής Πορείας”, μέσα σε επευφημίες.

Την ομιλία του κ. Δημητριάδη παρακολούθησαν οι βουλευτές της Α’ Πειραιά κ.κ. Γ. Γεννιά, Κ. Δουζίνας, Θ. Δρίτσας και Ε. Σταματάκη, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νήσων με τον Γ. Πατούλη κ.κ. Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και Ο. Παπασάββας, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων με τον Γ. Σγουρό κ. Χ. Πάλλης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων με την Ρ. Δούρου κα Π. Τουτουντζή, ο πολιτευτής Α’ Πειραιά με τη Ν.Δ. κ. Χ. Μπουτσικάκης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Π. Βλαχάκο κα Κ. Μπουρδάκου και εκπρόσωπος του π. Υπουργού και υποψηφίου Ευρωβουλευτή κ. Π. Κουρουμπλή.

πηγή: porosnews.gr