Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αττικής, Χρήστο Καπάταη, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο Μοσχάτο, εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου, Μιαούλη 60, στον 1ο όροφο.
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού και Κοινοτικού Συμβουλίου της πόλης ο Γενικός Γραμματέας, εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του προγράμματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και κάτοικοι.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, κ. Χρήστο Καπάταη, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας. Μία δομή προϋπολογισμού 170.000€ που επιδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με σκοπό την παροχή υπηρεσιών οι οποίες ενισχύουν τις πολιτικές που ήδη υλοποιούνται ή προγραμματίζονται. Στο Κέντρο Κοινότητας οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα επιδόματα που δικαιούνται, ενημερώνονται για τους φορείς, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε μορφής, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Ήδη στο Κέντρο Κοινότητας έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 800 μοναδικοί ωφελούμενοι, ενώ παρέχονται κατευθυντήριες οδηγίες σε εκατοντάδες συμπολίτες μας για κοινωνικά θέματα. Συνεχίζουμε να διευρύνουμε το δίκτυο των κοινωνικών μας παροχών προκειμένου να στηρίξουμε όλες τις ομάδες του πληθυσμού μας. Με έργο. Με όραμα. Με στόχους!».

Δείτε τις φωτογραφίες: