Η Φελίσια Λαπάτη είναι 28 ετών και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Εκείνη έγινε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 το Netwix παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές και συγκεκριμένα το "Cult TV".

Η ίδια έχει εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ πολλών τραγουδιστών. Το 2012 την είδαμε στο «Ολα θα αλλάξουν» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε στο «Μη Μιλάς» του Γιώργου Σαμπάνη. Το 2014 συνεργάστηκε με την κολλητή της Ιρένε Τροστ στο βιντεοκλίπ «Μαζί σου». 

Οι περισσότεροι την γνώρισαν μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2018 ενώ κάποιοι άλλοι την γνωρίζουν διότι είναι fashion blogger και επίσης εδώ και λίγο καιρό έχει κανάλι στο Youtube όπου ανεβάζει βίντεο με διάφορα θέματα. Η ελληνική κοινότητα του Youtube την έμαθε και μέσα από την συνεργασία της με τον διάσημο Έλληνα Youtuber Κώστα Μαλιάτση όπου παρουσίαζει δικιά της θεματολογία στην εκπομπή "Εκτός Ύλης" μαζί κιόλας με άλλους γνωστούς Youtubers.

Εξίσου γνωστή είναι και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τους ακολουθούς της να "κολλάνε" μαζί της και με το δίκιο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες της: