Για παράνομες καθαιρέσεις υπηρεσιακών στελεχών με κομματικά ρουσφετολογικά κριτήρια κατηγορεί η ΠΟΕΔΗΝ τον Ευθύμιο Γεωργόπουλο, διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνδέεται με το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη Υποδιευθύντρια η οποία υποβιβάστηκε.

«Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία συναδέλφου που καθαιρέθηκε για κομματικούς – ρουσφετολογικούς λόγους από Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Νίκαιας από τον διπλοθεσίτη Διοικητή που οι ανακοινώσεις του συγκινούν μόνο το "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ"» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Αναφερόμενη στον «διπλοθεσίτη Διοικητή των Νοσοκομείων Ερυθρού Σταυρού και Νίκαιας», όπως τον χαρακτηρίζει, η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ότι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι παράνομες καθαιρέσεις υπηρεσιακών στελεχών με κομματικά ρουσφετολογικά κριτήρια.

«Ότι έκανε στον Ερυθρό κάνει και στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Καθαίρεσε μεταξύ άλλων την Υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Την υποβίβασε σε απλή υπάλληλο στην αρχή και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος.
Η συνάδελφος δεν άντεξε. Μία εβδομάδα μετά έπαθε εγκεφαλικό και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση.

Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή. Λίγη τσίπα», υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία συναδέλφου που καθαιρέθηκε για κομματικούς – ρουσφετολογικούς λόγους από Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Νίκαιας από τον διπλοθεσίτη Διοικητή που οι ανακοινώσεις του συγκινούν μόνο το "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ".

Πληροφορούμε τον "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν" Διπλοθεσίτη Διοικητή των Νοσοκομείων Ερυθρού Σταυρού και Νίκαιας ότι η ΠΟΕΔΗΝ ανέδειξε πρώτη την σκανδαλώδη παράταση της σύμβασης του κυλικείου του Νοσοκομείου της Νίκαιας, δίνοντας στη δημοσιότητα και τη σύμβαση που υπέγραψε ο κυλικειάρχης με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Βέβαια τότε ο κος Γεωργόπουλος ήταν απασχολημένος με παράνομες κομματικές, ρουσφετολογικές καθαιρέσεις Προϊσταμένων στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Μάλιστα ο κυλικειάρχης απέστειλε εξώδικο στην ΠΟΕΔΗΝ και μας απειλεί με μηνύσεις. Πως υπερασπίζεται ο κος Γεωργόπουλος τα συμφέροντα του Δημοσίου σε σχέση με το κυλικείο; Με την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα. Δεν κάνει απολύτως τίποτα για να πάρει πίσω το Νοσοκομείο τα οφειλόμενα από τον κυλικειάρχη 350.000 ευρώ από ενοίκια. Ακόμη και τώρα ο κυλικειάρχης κλέβει το ηλεκτρικό ρεύμα από το Νοσοκομείο.

Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι παράνομες καθαιρέσεις υπηρεσιακών στελεχών με κομματικά ρουσφετολογικά κριτήρια.

Ότι έκανε στον Ερυθρό κάνει και στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Καθαίρεσε μεταξύ άλλων την Υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Την υποβίβασε σε απλή υπάλληλο στην αρχή και μετά σε Προϊσταμένη τμήματος.
Η συνάδελφος δεν άντεξε. Μία εβδομάδα μετά έπαθε εγκεφαλικό και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε κρίσιμη κατάσταση.

Καθαιρέθηκε ενώ ήταν Υποδιευθύντρια 10 χρόνια, με άριστες αξιολογήσεις από Προϊσταμένους, Διοικήσεις και Υφισταμένους. Ντροπή. Λίγη τσίπα.

Να ευχηθούμε περαστικά στη συνάδελφο.

Αυτό δεν θα περάσει έτσι.

Ο κος Γεωργόπουλος που ξέχασε να βάλει σίτες στα παράθυρα του Ερυθρού για να μην τρώνε το φαγητό των ασθενών τα περιστέρια, ας κοιτάξει στο Νοσοκομείο Νίκαιας να διορθώσει το χάλι στις υποδομές του Νοσοκομείου». 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/poedin-kommatikes-katheresis-stelechon-sto-geniko-kratiko-nikeas