Την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο ο Κώστας Φορτούνης έκανε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση. Δεν σκόραρε μεν, αλλά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να δίνει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του, στο 5-0 στην έδρα του Παναιτωλικού.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεχώρισε και είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 27ης αγωνιστικής, καθώς είναι μεταξύ εκείνων που έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού που ψηφίζει. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη διαδικασία που ολοκληρώνεται τη Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, μπορούν να μπουν ΕΔΩ και να ψηφίσουν.

Οι άλλοι συνδιεκδικητές του τίτλου του MVP της αγωνιστικής που πέρασε είναι οι Βαζ (ΟΦΗ), Ινσούα (Παναθηναϊκός), Μαλέρμπ (Πανιώνιος), Μάνταλος (ΑΕΚ), Μπάγιτς (Λεβαδειακός), Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ) και Κιβρακίδης (Ατρόμητος).

Να σημειώσουμε πώς ήδη ο Κώστας Φορτούνης έχει πάρει τον σχετικό τίτλο 4 φορές (11η, 15η, 18η και 21η αγωνιστική, αντίστοιχα) και μπορεί να το κάνει και σε 5η αγωνιστική στη φετινή Superleague.