Η Ειρήνη Κολιδά γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1982 και ζει στην Αθήνα μαζί με τον γιό της. Η ίδια εργάζεται ως personal trainer. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ.

Εκτός από όλα αυτά η Ειρήνη επίσης ασχολείται και με πιο extreme sports δηλαδή κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. 

Το κοινό την γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο «Survivor» το 2017 και ήταν στην ομάδα των «Μαχητών». Η Ειρήνη εντυπωσίασε και κέρδισε απευθείας το κοινό με τις ικανότητες της στις δοκιμασίες του Survivor αλλά και με τις γνώσεις της ως Personal Trainer.

Μετά από την εμφάνιση της στο Survivor και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό με αποτέλεσμα να παρουσιάσει τη δικιά της εκπομπή με τίτλο «It's your life» όπου είχε ως σκοπό να μάθει στους τηλεθεατές της τι σημαίνει σωστή, άσκηση και ευεξία.

Εκεί όμως που έχει κάνει θραύση είναι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες και τρελαίνει τον κόσμο με τις δεξιότητες της στην γυμναστικη.

Δείτε τις φωτογραφίες: