Την Κυριακή 31 Μαρτίου διοργανώθηκε στο 3ο Λύκειο Κερατσινίου, από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, το 3ο Λύκειο Κερατσινίου και την ΄Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, το 8ο ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού με περισσότερους από 300 μαθητές όπου και πήραν μέρος.

Το πάθος, η ένταση, ο σεβασμός του άλλου και το καλό κλίμα μεταξύ των πολλών συμμετεχόντων, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο 8ο ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΄Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Από νωρίς το πρωί, τα τραπέζια στον διαμορφωμένο χώρο του σχολείου γέμισαν με σκακιστές προσφέροντας δυνατούς αγώνες σε ένα πλαίσιο όμως ευγενούς πάντα άμιλλας. Η προσέλευση των διαγωνιζομένων ήταν μεγάλη και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πάρουν τις πολυπόθητες νίκες.

Ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος απένειμε βραβεία στους διακριθέντες των αγώνων μαζί με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής. Επίσης συνεχάρη και ευχήθηκε συνέχιση των επιτυχιών στους μικρούς σκακιστές.