Το «διάλειμμα» τελείωσε και το… μενού έχει επιστροφή στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Κυριακή (31/3) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Υπενθυμίζεται, ότι στο ματς του Περιστερίου τον περασμένο Νοέμβριο (25/11) οι Πειραιώτες νίκησαν 2-1, με κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και τα έφερε… τούμπα. Και αυτό, διότι έδωσε την ασίστ για την ισοφάριση του Καμαρά, κέρδισε την αποβολή του Μπουσούλατζιτς και είχε συμμετοχή στο γκολ του Βούκοβιτς στο φινάλε!

Ο Τρικαλινός άσος, λοιπόν, είναι ο… φόβος και ο τρόμος των «κυανόλευκων». Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχει κάνει πολλές φορές τη «ζημιά» στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει συμμετοχή σε οκτώ «ερυθρόλευκα» τέρματα εις βάρος των Περιστεριωτών. Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Θρύλου, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μετρά δύο γκολ και έξι ασίστ κόντρα στον Ατρόμητο, από το 2015 και έπειτα!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι όταν δεν αγωνίζεται ή παίζει ελάχιστα κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει…