Η Χρύσπα γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1982 στον Πειραιά και μας έχει κερδίσει με το ταλέντο της ως τραγουδίστρια. Το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο προέρχεται από το βαφτιστικό της όνομα που είναι Χρυσάνθη-Παγώνα (Χρύσ-Πα). Σε πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αίγινα όπου πέρασε τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια. Σπούδασε πιάνο, φωνητική και κλασική κιθάρα, ενώ για δεκατρία χρόνια έκανε κλασικό μπαλέτο.

Αρχικά σκόπευε να ακολουθήσει τη Σχολή της Φυσικής Αγωγής, όμως η γνωριμία της με τη Σοφία Βόσσου της άλλαξε τη γνώμη. Αποφάσισε σε ηλικία 18 ετών να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Τώρα". Αλλά οι επιτυχίες που την έκαναν γνωστή στο κοινό ήταν το χειμώνα του 2004 όπου κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Χρύσπα" με τα τραγούδια "Μου Κάνει Πλάκα ο Θεός" και "Φεύγω Για Το Επτά".

Η Χρύσπα εκτός απο την ασχολία της με το τραγούδι την είδαμε και να χορεύει το 2013-2014 στο Dancing with the Stars όπου και πήρε την 9η θέση.

Αυτό τον καιρό βλέπουμε το ταλέντο της στο τραγούδι αλλά και στις μιμήσεις της μέσα από το Your Face Sounds Familiar. Αλλά εκεί που την απολαμβάνουμε και μας τρελαίνει περισσότερο είναι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απολαύστε την: