Γεννημένη στις 29 Νοεμβρίου 1985 η Ευαγγελία Αραβανή, γνωστή και στο κοινό ως παρουσιάστρια μοντέλο και Σταρ Ελλάς, μεγάλωσε στην Λευκάδα και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της εκεί, έπειτα, μετακόμισε στη Νικαια Αττικης όπου και μένει με την μικρότερη της αδελφή, τη Μαρία.

Το 2005, σε ηλικία 20 ετών και έπειτα από παρότρυνση δικών της ανθρώπων, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας εν τέλει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe.

Μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο εντός και εκτός Ελλάδας. Δούλεψε (ως μοντέλο) και έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα διότι δεν ήθελε να μένει μακριά από τα δικά της πρόσωπα.

Η Ευαγγελία έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές σε ρόλο συμπαρουσιάστριας αλλά και πιο πρόσφατα ως παρουσιάστρια στα Reality Show μόδας «My Style Rocks» και «Project Runway».

Από ότι φαίνεται όμως εκεί που έχει τρελάνει περισσότερο το κοινό της είναι μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της: