Ο υποψήφιος  Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη,  Μιχάλης Κουλιζάκος πραγματοποίησε περιοδεία στα νησιά του Αργοσαρωνικού Ύδρα,  Πόρο αλλά και στον Γαλατά,   όπου και συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς της πόλης. 

Στην Ύδρα συναντήθηκε με υπαλλήλους του Δήμου όπου και ενημερώθηκε για τις πολιτιστικές δράσεις και δρώμενα που ήδη τρέχουν για το πανέμορφο νησί, συζήτησαν πολλά θέματα για την τουριστική προβολή του νησιού , άκουσε και πρότεινε  προτάσεις τις οποίες και θα ξανασυναντηθεί για να δουν από κοινού τα αποτελέσματα. Έκανε αυτοψία σε τρέχοντα έργα μιας και ως πρ.Αντινομάρχης πολεοδομίας γνώριζε ακριβώς τις διαδικασίες και έμεινε απόλυτα 
ικανοποιημένος με την πρόοδο και την μεθοδικότητα των εργασιών.
 
 Εν συνεχεία συναντήθηκε με το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους θερινούς μήνες και τις ελλείψεις. στην συνέχεια μίλησε με τον Λιμενάρχη Υρας όπου συζήτησαν τρέχοντα θέματα όπως αυτό το κατάπτυστο γεγονός της κλοπής των τιμαλφών και ταμάτων από την Μητρόπολη. Συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού και απόλαυσε την παρέα και την όμορφη ημέρα.

 

Στον Πόρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Πόρου Γιάννη Δημητριάδη και με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Στρατηγό.
 
Στην όντως πολύ επικοδομιτική συνάντηση που έγινε με τον Δήμαρχο του Νησιού αναπτύχθηκε το πλάνο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το όμορφο νησί του Πόρου αλλά παράλληλα και τις υλοποιήσιμες λύσεις που έχει η Δημοτική αρχή να υλοποιήσει προς όφελος των δημοτών.Ο κ Κουλιζάκος άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τα λεγόμενα του Δημάρχου κ Δημητριάδη και ανέφερε πως η περιφέρεια Νήσων θα είναι αρωγός σε κάθε καινοτόμα προσπάθεια και ειδικά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ Γιώργος Πατούλης.
 
Ο κ Κουλιζάκος συναντήθηκε εν συνεχεία με τον υποψήφιο για τον Δημαρχιακό θώκο κ Στρατηγό, όπου και ανέλυσαν προτάσεις για την ανάπτυξη των καταστημάτων την θερινή τουριστική περίοδο αλλά και προτάσεις για την χειμερινή περίοδο στο νησί.
 
Τέλος συναντήθηκε με την αθλητική μορφή του νησιού τον Πρόεδρο της ομάδας του ΑΟ Πόρου κ Μιχάλη Τσιάκαλο όπου και προσκάλεσε τον κ Κουλιζάκο σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο και αποδέχθηκε με χαρά.
 
Στον Γαλατά συναντήθηκε με κατοίκους ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Κέντρο Υγείας,  όπου και ενημεώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν,  αλλά και για τα βήματα που έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας , μιας και αυτό το όντως πολύ ευαίσθητο θέμα της Υγείας, δεν είναι θέμα χρωμάτων και πολιτικών  αντιπαραθέσεων αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε μια κατεύθυνση προς την βελτίωση των συνθηκών προς τους πολίτες των νησιών.