Η Μαριάντα Πιερίδη γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου 1973 στην Κύπρο και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Mετακόμισε στην Ελλάδα από μικρή ηλικία με τους γονείς της και έζησε στο Αίγιο. Έκανε μουσικές σπουδές στο Ωδείο Αττικής και συμμετείχε φωνητικά σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1995 κάνοντας φωνητικά στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, με βασική ερμηνεύτρια την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, στο τραγούδι "Ποια Προσευχή".

Έπειτα εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα. Στη δισκογραφία εισήλθε το 2002 όπου και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την επιτυχία της «Βάλε Φαντασία». 

Ακολούθησαν συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Αντώνης Ρέμος και Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Επίσης συμμετείχε στο «Dancing With The Stars» και μας έδειξε ότι έχει ταλέντο και στο χορό. Αυτό τον καιρό είναι μητέρα και κάνει ραδιόφωνο με αρκετό κοινό να την ακούει όμως εκεί που την απολαμβάνουν οι περισσίτεροι είναι όταν ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει πως γίνεται σωστά η Yoga.

Δείτε τις φωτογραφίες: