Γεννημένη στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε, η Κατερίνα Στικούδη δεν σταματάει να εντυπωσιάζει όσο την βλέπουμε και την ακούμε με τα τόσα ταλέντα που έχει.

Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια σε ομάδα, όπου και το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Η ίδια ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Όμως δεν σταμάτησε εκεί διότι εκτός από μοντέλο και παρουσιάτρια κατάφερε να διεισδύσει και στον χώρο της μουσικής με την ίδια να κυκλοφορεί τέσσερα album.

Μπορεί να παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που αφήνει τους ακόλουθους της με το στόμα ανοικτό.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της: