Συνεχίζονται και εντείνονται οι διεργασίες στον Πόρο ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Ο πρώην Δήμαρχος Πόρου, Δημήτρης Στρατηγός ανακοίνωσε σήμερα το λογότυπο του συνδυασμού του καθώς και τα πρώτα 10 ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτιο του. Τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιήσει τα υπόλοιπα ονόματα του συνδυασμού του και το πρόγραμμα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού του Δημήτρη Στρατηγού:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες μας Ποριώτες.

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, για την θερμή υποδοχή που επιφυλάξατε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας και πολύ περισσότερο για τα καθημερινά μηνύματα στήριξης της προσπάθειάς μας που μας μεταδίδετε με κάθε τρόπο.

Στην καθημερινή μας επαφή στους δρόμους του νησιού μας, στα μαγαζιά, στις γειτονιές μας, στο τηλέφωνο, στο διαδίκτυο, με κάθε τρόπο επικοινωνίας.

Δηλώνετε καθημερινά, όλο και περισσότεροι, συμμέτοχοι, αρωγοί και υποστηρικτές αυτής της νέας ευρείας πολυσυλλεκτικής μας προσπάθειας, για το σήμερα και το αύριο του νησιού μας. Κοινό μας σημείο επαφής, η αγάπη μας για τον τόπο μας. Για τον Πόρο. Έναν Πόρο που μας Ενώνει!

Σας παρουσιάζουμε το λογότυπο του συνδυασμού μας, με το οποίο θα πορευθούμε μέχρι την ημέρα των εκλογών και την κατάκτηση της εκλογικής νίκης.

Από την επόμενη κιόλας μέρα, θα μείνει χαραγμένο στις ψυχές μας και πολύ περισσότερο στο μυαλό μας ως μήνυμα που θα κατευθύνει τα επόμενα βήματά μας.

Ως εντολή ενότητας, συνεργασίας και ομόνοιας μεταξύ μας.

Ας είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Κάτω από αυτό το λογότυπο, που συμβολίζει την πρόθεσή μας να εργασθούμε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, σας ανακοινώνουμε σήμερα τους Δέκα (10) πρώτους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας.

Τους συμπολίτες μας, που –με τη δική σας ψήφο και στήριξη - θα σας εκπροσωπήσουν επάξια στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο του Πόρου μας!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αναγνωστόπουλος Γιώργος - Επιχειρηματίας
Κιμιγκέλη -Παντελίδη Χαρά - Συνταξιούχος Λογίστρια
Λαδάς Ιωσήφ - Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ
Μακρή Αγγελική - Συνταξιούχος Δημ. Υπάλληλος
Παπουτσής Γιώργος - Δικηγόρος
Παύλου Νεκτάριος - Έμπορος 
Ρερέ - Πίκουλα Εύη - Ιδιωτική Υπάλληλος
Ροΐδη Κατερίνα - Ιδιωτική Υπάλληλος
Ρούσσος Παναγιώτης - Επιχειρηματίας
Ταρταράκης Ευάγγελος - Ανώτατο Στέλεχος Επιχειρήσεων

Σε λίγες μέρες θα γνωρίσετε και τους υπόλοιπους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Νίκης.


Εκ του Γραφείου Τύπου