Ο στόχος είναι ένας. Να περάσει ο Ολυμπιακός στην 4άδα του Κυπέλλου. Κι αυτό το έχει κατά νου ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό θα φανεί και από τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς της περασμένης Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Ο 48χρονος προπονητής θα εμπιστευτεί ως επί το πλείστον όσους έπαιξαν και πριν από λίγα 24ωρα.

Κι αυτό διότι η νίκη είναι μοναδικός στόχος και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πώς η Λαμία θα παίξει κλειστά. Θέλουν να παρουσιάσουν την καλύτερη ενδεκάδα για να φτάσουν στο στόχο τους. Σκέψεις έχουν γίνει πολλές, αλλά λογικά θα επιλέξει τους παίκτες που εμπιστεύεται συνήθως.

Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Σισέ, με τον Μιράντα μάλλον δίπλα του, ενώ στις δύο πτέρυγες οι Τσιμίκας και Κούτρης έχουν προβάδισμα. Στο κέντρο οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, στα άκρα οι Ποντένσε και Μασούρας, σε ρόλο οργανωτή ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Χασάν, αν και είναι στο μυαλό του και η περίπτωση του Σολδάνο. Όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, όλα είναι ανοικτά ανάμεσα σε Σα και Λοντίγκιν.