Σε ευχάριστο, πατριωτικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα γραφεία του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Τη Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Κοσμήτωρ του Υ.Σ.Π, Νίκος Δαρδανός ο οποίος αναφέρθηκε στους κύκλους που κάνει η ζωή, εκφράζοντας τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένεια της εκλεκτής Προέδρου του Υ.Σ.Π. κ. Άννας Βάρκα Μαυροειδάκου για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα των δυο κοριτσιών της, αείμνηστου Σάββα Μαυροειδάκου.

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο η Πρόεδρος κ. Άννα Βάρκα, η οποία ευχαρίστησε όλους, όσοι της συμπαραστάθηκαν για την απώλεια του συζύγου της, εκφράζοντας την αμέριστη αγάπη τους στην οικογένειά της. Κατόπιν η κ. Βάρκα εξέθεσε αναλυτικά τη σημερινή κατάσταση του Υ.Σ.Π., τα έσοδα και τα έξοδα και ζήτησε τη συνδρομή όλων των μελών για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου και την προσφορά του σε όποιον έχει ανάγκη. Αναφέρθηκε επίσης στις επερχόμενες εκλογές, ευχόμενη να υπάρξει αγάπη, συνέπεια και έλλειψη αντιπαλότητας στους υποψηφίους. Τόνισε με έμφαση την επιθυμία της να επανεκδοθεί το περιοδικό του Συνδέσμου, με ιστορικά θέματα και πολλά άλλα άρθρα με τη στήριξη και της Δημοσιογράφου Ελένης Χριστοδούλου. Τέλος, η κ. Βάρκα ευχήθηκε να είναι το 2019 μια χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και δημιουργικότητα για όλους!
 

Πηγή: fonitisydras.com