Ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Χρυσοχοϊδης κάνει την ανατροπή και ενώνει την φωνή και τις δυνάμεις του με τον Taraxia και σίγουρα το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και το κοινό των δυο.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ειδικά σε αυτό της Θεσσαλονίκης.

Το «Στα δίνω όλα» είναι ένα λαϊκό ανεβαστικό τραγούδι με RnB στοιχεία, του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Βασιλείου και τους στίχους ο Γιώργος Κλεφτογιώργος και σηματοδοτεί την επιστροφή του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές του.

Στο video clip πρωταγωνιστεί η σέξι Ειρήνη Στεριανού που έκανε κυριολεκτικά θραύση μέσα από το GNTM όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το μοντέλο που προκαλεί εγκεφαλικό στους άντρες με κάθε της εμφάνιση, συμμετέχει σε έναν ρόλο έκπληξη που δεν θα περάσει απαρατήρητος και θα συζητηθεί. Και πως να μην συζητηθεί άλλωστε αφού η εμφάνιση της και μόνο είναι αξιομνημόνευτη, καθώς εκτός των αλλλών η Ειρήνη ήταν, είναι και θα παραμείνει η προμετοπίδα του αισθησιασμού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Ειρήνης Στεριάνου... Αν αντέχετε