Η συμπεριφορά τόσο της αστυνομίας όσο και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς και οι προκλήσεις τους δεν είχαν προηγούμενο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αφήσουν να περάσει αναπάντητη αυτή η συμπεριφορά. Τόσο από την πλευρά της ΕΛΑΣ όσο και από την πλευρά των στελεχών των γηπεδούχων. Κι επειδή πρέπει να σταθούμε σε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι έγινε, έγινε υπό την... ενορχήστρωση του Μάκη Γκαγκάτση. Ήταν μπροστά σε αυτή την παρωδία που στήθηκε. Όλα αυτά ενώ όταν ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», η φιλοξενία από την πλευρά του Ολυμπιακού είναι πάντα άψογη. Και χθες, παρότι έγιναν αυτά τα αίσχη, δεν είχε καν την ευθιξία για να ζητήσει συγγνώμη. Εδώ πρέπει να σταθούμε σε κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Αυτό που συνέβη πριν το ματς δεν είχε να κάνει μόνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό που έγινε έξω από τα αποδυτήρια, ένας συνωστισμός από την αστυνομία, χούλιγκανς και σεκιούριτι της εταιρίας Trust, συμφερόντων του Σαββίδη. Δεν εμποδίστηκε μόνο ο ηγέτης του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρη η αποστολή. Κανείς δεν μπορούσε να περάσει και να πάει στα αποδυτήρια. Τυχαίο; Μπα...

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου ο γιατρός τη ομάδας , όχι μόνον εγκλωβίστηκαν έξω από τα αποδυτήρια αλλά εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν από αγνώστους. Ένα σκηνικό που ήταν ενορχηστρωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Παραβίαση κανονισμών και μηνύσεις

Αυτό που έγινε, όπως έχουμε περιγράψει παραπάνω με τους προπηλακισμούς και την ένταση ήταν... οργανωμένο. Να σημειωθεί πώς παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί! Εκεί στην είσοδο πρέπει να σημειώσουμε πώς υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι, αλλά και σεκιουριτάδες που φορούσαν μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά αντί για τα χαρακτηριστικά γιλέκα σεκιούριτι που οφείλουν να φορούν!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα αφήσουν έτσι αυτή την υπόθεση. Ήδη έχει ενημερωθεί και επίσημα η ΕΛΑΣ για ό,τι έγινε και θα ακολουθήσουν και μηνύσεις από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» που δεν θα αφήσουν αναπάντητα τα αίσχη και θα το φτάσουν ως το τέλος.

Κι αυτό που οφείλουμε να σημειώσουμε ακόμα είναι πώς η στάση της αστυνομίας προκαλεί λύπη! Ήταν λες και λειτουργούσε κατ' εντολή του ΠΑΟΚ. Και όχι με γνώμονα να διαφυλάξει την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας.