Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Φαίνεται αυτό από τις λεπτομέρειες, από μικρά πράγματα που δείχνουν το επίπεδο του συλλόγου. Χθες το απόγευμα όταν έφτασε στην Τούμπα η αποστολή του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε χαμός!

Προπηλακισμού προς τον ηγέτη του Θρύλου και τα μέλη της αποστολής. Με την αστυνομία να... σιγοντάρει στην Τούμπα για να δημιουργηθεί αυτό το σκηνικό!

Με χουλιγκάνους-οπαδούς του ΠΑΟΚ εκεί, έξω από την είσοδο, να δημιουργούν σκηνικό έντασης! Έτσι έχουν μάθει. Δείτε και το σχετικό βίντεο με ό,τι έγινε εκείνη την ώρα για να καταλάβετε...

Όμως, μερικούς μήνες νωρίτερα, στο ματς του πρώτου γύρου το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Τέλη Σεπτέμβρη το ματς στον Πειραιά και όταν έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ όλα ήταν όπως έπρεπε. Ησυχία και άψογη υποδοχή στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων! Η διαφορά που κάνει τον Ολυμπιακό να υπερέχει αισθητά έναντι του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Για να το καταλάβουν όλοι αυτό...