Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος (3-3), παίρνοντας πάντως το προβάδισμα πρόκρισης, σε ένα ματς στο οποίο είχαν την ευκαιρία να δείξουν πράγματα οι… νέοι του Θρύλου, Σολδάνο και Ντίας.

Πλέον, ο Θρύλος στρέφει και τυπικά την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στον επόμενο πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο οποίος θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Οι Πειραιώτες, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Λαμία, είναι ήδη πανέτοιμοι για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο «διψούν» να το δείξουν για ακόμη μία φορά, επιστρέφοντας με το πολυπόθητο διπλό από την Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός έχει «γλεντήσει» πάρα πολλές φορές τον ΠΑΟΚ τόσο στο γήπεδό του όσο και στην Τούμπα και είναι πανέτοιμος να το κάνει ξανά, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή του στην κορυφή, εκεί που ανήκει.

Το πάθος ήδη ξεχειλίζει στις τάξεις των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να παλέψουν και να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Άπαντες έχουν καταλάβει τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, με τον κόσμο του Θρύλου να τους έχει δώσει το σύνθημα για το διπλό.