Η νίκη (3-1) επί του ΠΑΟ στο ματς της 26ης αγωνιστικής έδωσε χαρά στα εκατομμύρια οπαδούς της ερυθρόλευκης οικογένειας και... δουλειά στους στατιστικολόγους. Βλέπετε, το γκολ του Μανουέλ Ντα Κόστα με το οποίο έγινε το 2-1 μεγάλωσε κι άλλο τον επιθετικό πλουραλισμό του φετινού Ολυμπιακού.

Χάρη σ' αυτό οι διαφορετικοί σκόρερ του Θρύλου στη φετινή Super League έγιναν 18. Ισοφαρίστηκε η αντίστοιχη περσινή επίδοση και πλέον η ομάδα βρίσκεται έναν σκόρερ μακριά από την προπέρσινη (19) που είναι σίγουρα η καλύτερη από τη σεζόν 1998-99 μέχρι και φέτος!

Με τη φανέλα του Θρύλου στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16 έχουν σκοράρει έως τώρα οι: Φορτούνης (16), Ιντέγε (8), Ντουρμάζ (6), Ντομίνγκεζ (5), Μποτία (4), Πουλίδο (3), Μιλιβόγεβιτς (3), Πάρντο (2), Φουστέρ (2), Καμπιάσο (2) και οι Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Σεμπά, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον και Ντοσεβί (σ.σ.: από 1 γκολ).

Με δεδομένο ότι απομένουν 5 ματς ακόμα για το Θρύλο, συμπεριλαμβανομένου εκείνου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που έχει αναβληθεί, είναι πιθανό να "σπάσει" αυτή η επίδοση και να γράψει ο Ολυμπιακός μια ακόμα "χρυσή" σελίδα στην ένδοξη ιστορία του...