Η προπαγάνδα καλά κρατεί! Δεν έχουν πάρει ανάσα μετά το γκολ του Καμπιάσσο! Έγινε ολόκληρη συζήτηση από τους "αντικειμενικούς" από διάφορους που δεν ξέρουν το "τόπι", για να πείσουν ότι το γκολ του Αργεντίνου ήταν οφσάιντ, γιατί υποτίθεται ο Τσόρι εμπόδισε το οπτικό πεδίο του Στιλ! Έλα, όμως, που έκαναν λάθος.

Στην Ευρώπη μετράνε, εδώ; (video)

Σε άλλες περιπτώσεις τη φετινή σεζόν, που μπήκαν γκολ αντίστοιχα, δεν έκαναν ορισμένοι... επανάσταση για να μην μετρήσουν τα γκολ! Δεν έκαναν το ίδιο με το γκολ του Μπαρμπόσα στη Νέα Σμύρνη και του Τσίμιροτ στην Λεωφόρο. Δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση η πλευρά του Παναθηναϊκού για εκείνο το γκολ του παίκτη του Π.Α.Ο.Κ.! Εκεί ήταν όλα... "μέλι - γάλα". Αλλά όταν είναι να "χτυπήσουν" τον Ολυμπιακό, τρέχουν για να το κάνουν!

Η οδηγία της UEFA για ανάλογες φάσεις και το οφσάιντ σε περιπτώσεις που ένας παίκτης σκοράρει και ένας συμπαίκτης του είναι μέσα στη φάση, έχει να κάνει με το εάν ξεκάθαρα εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Διαφορετικά δεν είναι παράβαση! Πώς, όμως, εξηγείται αυτό; Τι σημαίνει εμποδίζει το οπτικό πεδίο; Να είναι ανάμεσα στον παίκτη που σουτάρει και τον γκολκίπερ. Φτάνει όμως αυτό; Όχι!

Κανονικό 100% το γκολ του Καμπιάσο (video)

Και θα χρησιμοποιήσουμε παραδείγματα για να εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει παράβαση μόνο επειδή ένας παίκτης είναι εκτεθειμένος! Παραδείγματα με φάσεις και τις ανάλογες οδηγίες των ανθρώπων της UEFA. Η φράση "παρεμποδίζει την ορατότητα" του σημαίνει να μην βλέπει την μπάλα να έρχεται.

Διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα. Και επίσης, ο παίκτης που είναι στη φάση να συμμετέχει. Ο Ντομίνγκεζ δεν το έκανε. Ο Στιλ και είχε δει την μπάλα, και είχε ορατότητα και έπεσε για να διώξει την μπάλα. Άλλο εάν το σουτ του Καμπιάσσο ήταν τόσο δυνατό που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα των πράσινων!

Στην Ευρώπη μετράνε, στην Ελλάδα οι "αντικειμενικοί" χάνουν την μπάλα!

Από το βράδυ της Κυριακής που ο Καμπιάσσο έφερε το ντέρμπυ στα "ίσα", έχουν ειπωθεί τόσα από τους προπονητές της εξέδρας και του facebook, που μας κάνουν να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε!

Δεν υπάρχει λόγος να λέμε πολλά, ούτε να κάνουμε αναλύσεις επί του θέματος. Θα παραπέμψουμε στο βίντεο που ακολουθεί. Με φάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως το Αγγλικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και μάλιστα, ακόμα πιο δύσκολες από τη φάση του Καμπιάσσο και του "Τσόρι". Γιατί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο σουτ του "Κούτσου", η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Αργεντινό συμπαίκτη του.

Δείτε φάσεις από σημαντικές αναμετρήσεις στις παραπάνω διοργανώσεις, όπου οι διαιτητές μέτρησαν σε όλες τα γκολ. Και για την ιστορία, δεν σφύριζε εκεί ο Κύζας!

 

Τί έλεγε όμως πριν από λίγο καιρό ο Βαρούχας;

Στον ΣΚΑΪ και ο Παναγιώτης Βαρούχας το παρουσίασαν ως οφσάιντ. Ας γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Π.Α.Ο.Κ. . Ο Τσίμιροτ με ωραίο γκολ μειώνει σε 2-1. Συμπαίκτης του όμως βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Στιλ, αλλά σύμφωνα με τον Βαρούχα τότε "ήταν αδρανής"

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...