Ο Κώστας Τσιμίκας έριξε... άγκυρα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον νεαρό μπακ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σε μια σεζόν που επέστρεψε στον Θρύλου και έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του, επιβραβεύτηκε με αυτόν τον τρόπο από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Έτσι ο διεθνής άσος θα μείνει στους Πειραιώτες τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023! Μια κίνηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού που επιβραβρεύει τους παίκτες που γουστάρουν να φορούν την ερυθρόλευκη και ριγωτή και δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την αρχή της σεζόν ο Τσιμίκας είχε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Μην ξεχνάμε ότι με τις εμφανίσεις που έκανε με τον Ολυμπιακό τη φετινή χρονιά, έφτασε να κληθεί και μάλιστα να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας.

Ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία του Θρύλου, που έδειξε με τη δουλειά του πώς μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κι όποιος έχει αυτή τη νοοτροπία, θα είναι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.