Δύο μεταγραφικές κινήσεις έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός για τον Ιανουάριο, την ώρα που θα ακολουθήσει όπως φαίνεται τουλάχιστον μία ακόμη για τις θέσεις των εξτρέμ.

Ο Θρύλος έκανε δικούς τους τόσο τον Φράνκο Σολδάνο όσο και τον Γιώργο Μασούρα, με τους δύο παίκτες να αναμένεται να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο των «ερυθρόλευκων» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για την ώρα, τόσο ο Αργεντινός φορ όσο και ο 24χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού δείχνουν συνεχώς το πόσο χαρούμενοι είναι που βρίσκονται στους «ερυθρόλευκους». Και αυτό φαίνεται τόσο από τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες των Πειραιωτών όσο και από τις προπονήσεις, όπου έχει γίνει φανερή η τεράστια «δίψα» τους να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Μασούρας έχει κάνει ήδη κάποιες προπονήσεις και έχει εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς, με τη διάθεση που έχει για δουλειά, αλλά και τις ικανότητές του. Ενώ και ο Σολδάνο έχει «μάτι» που γυαλίζει, κάτι το οποίο φάνηκε και στην πρώτη του προπόνηση στους «ερυθρόλευκους».

Και οι δύο τους αναμένεται να ανεβάσουν στροφές τις επόμενες ημέρες, βρίσκονται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι και να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα επόμενα παιχνίδια του συλλόγου.