Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πειραιωτών τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός εξτρέμ του Θρύλου σε δηλώσεις του στο «Kingsport.gr» αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, τονίζοντας ότι είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Μασούρας, επίσης, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον προπονητή του, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας ότι θα δίνει τα πάντα σε όλους τους αγώνες για να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μασούρας τόνισε μεταξύ άλλων:

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου με την μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό, πως νιώθεις για τη νέα αυτή πρόκληση;

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που περίμενα καιρό, τη μεταπήδησή μου σε έναν σύλλογο ή του εξωτερικού ή της Ελλάδας. Θεωρώ ότι ήρθε σε μια κατάλληλη στιγμή, γιατί πάνω απ’ όλα νιώθω έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση, για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Έχεις άγχος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου και ότι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις; Είσαι έτοιμος;

«Όπως σας είπα και πιο πριν, θεωρώ ότι αυτό το σκαλοπάτι που ανέβηκα στην καριέρα μου, ήρθε στο κατάλληλο σημείο και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Γι΄ αυτό και δεν έχω κανένα απολύτως άγχος για τη μεταπήδησή μου σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον φετινό Ολυμπιακό; Για τον νέο προπονητή κύριο Μαρτίνς. Έχεις μελετήσει/παρακολουθήσει τη νέα σου ομάδα;

«Σίγουρα σαν ποδοσφαιριστής, απ’ την αρχή της σεζόν παρακολουθώ τον Ολυμπιακό. Τώρα που ανακοινώθηκε και η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό, τον παρακολουθώ πιο στενά σαν ομάδα. Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα αυτή, μιας και βλέπω από το καλοκαίρι να υπάρχουν άλματα προόδου, όσον αφορά το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει αυτή η ομάδα και ο κόσμος της. Θεωρώ ότι σε αυτό έχει συμβάλλει καθαρά ο προπονητής, διότι βλέπουμε τεράστιες αλλαγές, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οπότε, όλος αυτός ο συνδυασμός του προπονητή και της ομάδας, θεωρώ ότι φέρνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και στο τέλος, πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα».

Τι να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Μασούρα;

«Θα πρέπει να ξέρει σίγουρα το χαρακτηριστικό μου, το οποίο είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Να είναι σίγουροι ότι αυτό θα το δίνω πάντα και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα και για τους παίκτες της!»

Έχεις αγωνιστεί στα πλάγια, ως 10άρι και ως επιθετικός. Ποια θέση πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα και ποια προτιμάς και εσύ προσωπικά;

«Θεωρώ ότι μου αρέσει να παίζω σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Παρόλα αυτά, η θέση που μου αρέσει και νιώθω καλύτερα είναι στα πλάγια. Θεωρώ ότι εκεί μπορεί να αποδώσω καλύτερα για την ομάδα και θεωρώ ότι έχω τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν μία ομάδα στα πλάγια».

Περισσότερο προτιμάς δεξιά ή αριστερά;

«Με βολεύει από τα αριστερά πιο καλά, αλλά το ίδιο και από δεξιά. Αυτό ίσως είναι και απόρροια των δύο ποδιών που χρησιμοποιώ και με βολεύει αρκετά, είναι πλεονέκτημα».