Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση παικτών για την άμεση ενίσχυσή του τον Ιανουάριο, ωστόσο, ήδη έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το προσεχές καλοκαίρι.

Μετά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος τους επόμενους μήνες θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους ακόμη έναν νεαρό ταλαντούχο παίκτη, τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος επίσης θα φορέσει το καλοκαίρι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αμφότεροι είναι νεαροί στην ηλικία, 21 ο Σέρβος και 23 ο Σενεγαλέζος, έχοντας δείξει ότι διαθέτουν εξαιρετικά στοιχεία και ότι μπορούν μέσα από τη σκληρή δουλειά να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι δύο πρώτες κινήσεις των Πειραιωτών για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά τη φιλοσοφία του Θρύλου να επενδύσει στο μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κοιτάζοντας το μέλλον του συλλόγου, κάτι το οποίο τους βγήκε στον απόλυτο βαθμό με τις περιπτώσεις των Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι των Πειραιωτών αναζητούν νέα «λαβράκια» από το εξωτερικό, με τη φιλοδοξία να μπορέσουν και εκείνοι να κάνουν τη διαφορά στο Λιμάνι, εκτοξεύοντας τις καριέρες τους. Με τους Ραντζέλοβιτς και Μπα να είναι τέτοιες περιπτώσεις και τους «ερυθρόλευκους» να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού για το επόμενο καλοκαίρι δείχνουν το δρόμο, με τον Θρύλο να συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, όπως πράττουν άλλωστε οι κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» και θα έχουν την ευκαιρία μέσω του Ολυμπιακού να δείξουν το ταλέντο τους στο υψηλότερο επίπεδο.