Η ονοματολογία καλά κρατεί! Μπήκαμε στον Δεκέμβριο και η αντίστροφη μέτρηση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει ξεκινήσει. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρώτη κίνηση, αφού από τις 23 Νοεμβρίου έχει ανακοινώσει τη συμφωνία για τον Γιώργο Μασούρα. Ο 24χρονος διεθνής εξτρέμ σε μερικές ημέρες θα περάσει τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Ένας παίκτης που θα βοηθήσει, δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι σε καλή ηλικία και έχει όρεξη για να πετύχει.

Το μεγάλο θέμα, αυτό που «καίει» μεταγραφικά, είναι ο επιθετικός. Ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη και μάλιστα καλό. Σέντερ φορ που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, που θα έχει διαρκή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αλλά υπάρχουν ακόμα ημέρες ωσότου γίνει αυτό. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτό που αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο σκέψης όλων στο σύλλογο είναι ένα. Η νίκη τη Δευτέρα στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ένα ματς που πρέπει, οπωσδήποτε, να λήξει με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τους τρεις βαθμούς.

Όλα τα άλλα είναι πολύ ωραία για κουβέντα, για συζήτηση... Αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ουσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό το ματς και μετά εκείνο που ακολουθεί στην Ξάνθη. Για να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με την Μίλαν, στις 13 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά υπάρχει χρόνος για όλα τα υπόλοιπα.

Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται κανείς! Μόνο το ματς το πρωταθλήματος υπάρχει. Όλα τα άλλα εν καιρώ... Γιατί αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι να κάνει ένα-ένα τα βήματα αυτή τη στιγμή. Παιχνίδι με το παιχνίδι ως τον Ιανουάριο. Και μετά θα γίνουν αυτές οι κινήσεις που πρέπει, για να συνεχίσει πιο δυνατά η ομάδα για το μεγάλο της στόχο, το πρωτάθλημα