Ο Ολυμπιακός πάλεψε στα ίσια κόντρα στην Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ωστόσο, δεν τον ήθελε για ακόμη μία φορά τη φετινή χρονιά η μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τους Ισπανούς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Θρύλος θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά στο παιχνίδι που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μίλαν για το φινάλε των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες με οποιαδήποτε νίκη με δύο γκολ διαφορά θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παρέα με την Μπέτις, αφήνοντας εκτός της Μίλαν.

Το έργο των παικτών των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, ωστόσο, θα παίξουν στο γήπεδό τους και έχουν δείξει μέχρι στιγμής στον όμιλο ότι μπορούν να νικήσουν όλες τις αντιπάλους τους.

Ο Θρύλος θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση και με τη δύναμη του κόσμου του θα τα δώσει όλα για να πάρει σκορ πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού.