Την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να πάρουν δώρα και να δουν από κοντά τόσο έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Στέφανος Καπίνο, όσο και τον αγαπημένο σε όλους "Λεόνε", είχαν τα παιδιά της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το "παρών" στην αποκριάτικη εορταστική εκδήλωση που διεξήχθη σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως είναι φυσικό, τα δεκάδες παιδιά αισθάνθηκαν πανευτυχή όταν είδαν μπροστά τους τον Στέφανο Καπίνο αλλά και την θρυλική μασκότ της ομάδας μας, τον "Λεόνε". Έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα, έπαιξαν και, φυσικά, τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Ήταν αναμφίβολα μια διασκεδαστική ώρα που θα θυμούνται για καιρό τα παιδάκια τα οποία απήλαυσαν με την ψυχή τους την γιορτή και την παρουσία του νταμπλούχου Ολυμπιακού χάρη στους Στέφανο Καπίνο, Κωνσταντίνο Καρδιασμένο (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και "Λεόνε". Στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Πειραιά.