Κυριακή απόγευμα (25/11, 19:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και Πέμπτη (29/11, 19:55) με την Μπέτις στη Σεβίλλη. Τα δύο ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός μετά την επανέναρξη. Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για το μέλλον και την πορεία των «ερυθρολεύκων», σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του βλέποντας και τα δύο ματς μέσα από το ίδιο... πρίσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να «κλείσει» το ροτέισιον και να πάει με τον ίδιο «κορμό» σε αυτά τα ματς. Με ένα γκρουπ παικτών, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές ανάλογα και με τις απαιτήσεις του καθεμίας αναμέτρησης. Άλλο είναι το ματς στο Περιστέρι, άλλο αυτό στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Άλλη ομάδα ο Ατρόμητος, άλλη η Μπέτις.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς υπάρχει μια ομάδα παικτών που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τη βάση για τις δύο αυτές αναμετρήσεις. Ο Ζοζέ Σα στο τέρμα, ο Σισέ με τον Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Κούτρης στο αριστερό άκρο, ο Ποντένσε στη μια πτέρυγα, ο Φορτούνης στο κεντρικό άξονα και ο Λάζαρος χωρίς να είναι δεδομένη η θέση που θα έχει στην ενδεκάδα. Σε ό,τι αφορά για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Μαρτίνς έχει αρκετές λύσεις και θα επιλέξει τους ιδανικούς, ανά ματς, για να καταρτίσει την εκάστοτε ενδεκάδα.