Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας από την αρχή της σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μία ακόμη πραγματοποίησε την Πέμπτη (25/10) στο Λουξεμβούργο κόντρα στην Ντουντελάνζ, βγάζοντας την ασίστ στον Τοροσίδη, ενώ το 2ο γκολ περνάει από τα πόδια του άσχετα αν τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με τις δικές του εμφανίσεις να ανεβάζουν την απόδοση ολόκληρης της ομάδας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τους αριθμούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φορτούνης έχει παίξει σε 13 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, στις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει 24 γκολ. Από αυτά, στα 10 έχει συμμετοχή ο αρχηγός των Πειραιωτών, με 4 γκολ +1 κόντρα στην Ντουντελάνζ και 5 ασίστ.

Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι ο Φορτούνης δεν έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 ματς του Ολυμπιακού, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν μόλις 1 τέρμα.

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η παρουσία του Φορτούνη στην 11αδα του Ολυμπιακού ανεβάζει ποιότητα την ομάδα, με τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου να έχει πολύ καλές συνεργασίες με όλους τους επιθετικούς της ομάδας.