Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, δημιούργησε ρεκόρ τελικών σε εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντουντελάνζ και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-0 για τη συνέχεια του στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν πάρει μία πολύ πιο ευρεία νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστής ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παρά την εξαιρετική του εμφάνιση στάθηκε υπερβολικά άτυχος.

Δύο δοκάρια από τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών και ακόμη δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην αναμέτρηση.

Όπως είναι φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα ο Λάζαρος δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν κατάφερε να σκοράρει σε αυτό τον αγώνα. Με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, να τον αγκαλιάσουν και να τον εμψυχώσουν ενόψει της συνέχειας.

Ο Λάζαρος επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Χριστοδουλόπουλο που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά με μία του μόνο ενέργεια.

Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης είχε πολλές τέτοιες ενέργειες και οι συμπαίκτες του συνειδητοποίησαν αμέσως το πόσο άτυχος στάθηκε και θέλησαν να τον «ανεβάσουν» μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα επιστρέψει σύντομα στα γκολ ο Λάζαρος και θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στους επόμενους αγώνες της.