Εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα θα μείνει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Λουξεμβούργο. Μετά τον Αχμέντ Χασάν, ο Πέδρο Μαρτίνς… έχασε και τον Ισπανό επιθετικό και, πλέον, για τη γραμμή κρούσης έχει διαθέσιμο μόνο το Δημήτρη Μάνο.

Ο 24χρονος φορ, λοιπόν, βρίσκεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση. Περίμενε να πάρει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται, αυτή ήρθε. Έστω και με αυτό τον τρόπο. Μία ευκαιρία, την οποία ο Μάνος θέλει να αρπάξει από τα… μαλλιά. Το έχει κάνει κι άλλες φορές, άλλωστε, στην καριέρα του.

Ο Μαρτίνς έχει και την λύση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για την επίθεση. Και όχι μόνο. Το ίδιο ισχύει και με παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Ποντένσε. Το είχε πει, άλλωστε, ο τεχνικός του Θρύλου μετά τον τραυματισμό του Χασάν. Δείγμα του βάθους και των λύσεων που έχει το φετινό «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Στον Ολυμπιακό, όμως, πιστεύουν στις ικανότητες του Μάνου. Πέρσι, άλλωστε, σκόραρε 27 γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ, όντας ο πρώτος σκόρερ στην Football League. Και ο ίδιος πιστεύει στον εαυτό του.

Είναι πιθανό, μάλιστα, να αγωνιστεί βασικός τη Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει, όμως, τα επόμενα 24ωρα.

Να σημειωθεί, ότι στο Europa League, ο Έλληνας επιθετικός δεν μπορεί να αγωνιστεί. Και αυτό, διότι δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.