Εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει για μερικές ημέρες ο Τσόρι, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το «παρών» στον αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Αργεντινός, που έγινε αλλαγή με την Μπάγερν, ενημέρωσε μέσω των social media για την κατάστασή του, ενώ σε δηλώσεις που έκανε στην «Αγορά», ανέφερε πως όλη η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σωστά.

«Δυστυχώς θα πρέπει να σταματήσω για μερικές ημέρες!! Είναι ώρα να αναρρώσω και να συνεχίσω», ήταν το μήνυμά του.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του στην «Αγορά», ανέφερε. «Δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικά επειδή εμείς χάσαμε από την Μπάγερν και η Ντιναμό νίκησε την Άρσεναλ. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς και την προσπάθειά μας. Οφείλουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και αυτό θα κάνουμε. Επίσης, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά, όπως ήδη κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει όπως πρέπει τη σεζόν στον τρόπο δουλειάς μας, κάτι που δεν θα διαφοροποιηθεί επειδή τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής δεν ήταν όπως τα θέλαμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε σε ένα παιχνίδι, διότι απλούστατα υπάρχουν πολλά άλλα μπροστά μας και πολλοί βαθμοί που έχουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν, είπε. «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ξέραμε καλά τι μπορεί να κάνει η Μπάγερν στον αγωνιστικό χώρο. Σχεδιάσαμε μία τακτική διαφορετική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Έτσι έπρεπε να είναι η στρατηγική μας για ένα τέτοιο ματς. Δεν μπορούσε να ήταν κάτι άλλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάναμε αρκετά, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Είμαστε εδώ, δυνατοί, δουλεύουμε και συνεχίζουμε».