Με μία σημαντική απουσία θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και αναφερόμαστε σε αυτή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν παίκτη «κλειδί» για τη λειτουργία του Ολυμπιακού, καθώς με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να γύρει την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρόλευκων» σε οποιονδήποτε αγώνα.

Ο Φορτούνης, λοιπόν, όπως φαίνεται θα αντικατασταθεί από τον Γιάγια Τουρέ στο σημερινό αγώνα με τους Κρητικούς, κάτι το οποίο από μόνο του δείχνει πολλά σε σχέση με τη διαφορά ποιότητας και βάθους ρόστερ που διαθέτει ο φετινός Ολυμπιακός σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Όταν λείπει ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σου και ο αντικαταστάτης του είναι ο Τουρέ καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το πόσο πλήρης είναι αυτή και πόσο πολυτέλεια αποτελεί για τον Πέδρο Μαρτίνς να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την απουσία οποιουδήποτε παίκτη στην ομάδα.

Ο Ιβοριανός μέσος του Θρύλου έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, καλύπτοντας το κενό του Φορτούνη.