Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα! Είμαστε μόλις μετά την 6η αγωνιστική, δηλαδή έχουμε διανύσει το ένα πέμπτο της χρονιάς. Και πότε, μα ποτέ, στην ιστορία ένα πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει από τόσο νωρίς.

Για όσους, λοιπόν, νομίζουν πώς το πρωτάθλημα έχει ξεκαθαρίσει, το σίγουρο είναι ένα! Δεν ξέρουν πραγματικά τι σημαίνει ποδόσφαιρο. Με τη διαφορά, μετά από έξι ματς, να είναι στη μία νίκη, δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο Ολυμπιακός έχει τεθεί εκτός τίτλου! Αντίθετα είναι μέσα και είναι φαβορί.

Οι τρεις βαθμούς διαφορά που υπολείπεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ από την κορφή της βαθμολογίας καλύπτονται, και μάλιστα και εύκολα και γρήγορα! Άρα, όσοι έχουν κατά νου πώς από την 6η αγωνιστική έγινε απονομή, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι αδαείς και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει πρωτάθλημα, ούτε καν τι σημαίνει να παίζεις μπάλα.

Οι «απονομές» γίνονται γιατί βολεύει ορισμένους να δημιουργούν κλίμα, αλλά ξεχνούν πώς όλοι κρίνονται στο χορτάρι. Κι εκεί τίποτα δεν έχει κριθεί. Αντίθετα, έχει πολύ.. ψωμί ακόμα αυτή η ιστορία.