Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις τελικές του δοκιμές για το ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα θέματα που υπήρχαν ακόμα ήταν η ενδεκάδα. Θα αλλάξει κάτι ο Πορτογάλος τεχνικός ή θα πορευτεί με τη γνωστή «συνταγή». Όλα δείχνουν μετά και την σαββατιάτικη προπόνηση πώς δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές διαφορές σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα ξεκινήσουν το ματς.

Με τους έντεκα παίκτες που έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι σχεδόν δεδομένοι. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Κεντρικός άξονας με Μπουχαλάκη και Καμαριά, τριάδα μπροστά τους με Λάζαρο, Ποντένσε και ανάμεσά τους τον Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκερέρο.

Μια αλλαγή δηλαδή σε σχέση με το ματς στη Νέα Σμύρνη. Ο Χριστοδουλόπουλος στη δεξιά πτέρυγα αντί του Φετφατζίδη. Όλα αυτά είναι τα πιθανότερα. Διότι στην προπόνηση του Σαββάτου οι δοκιμές δεν ήταν ξεκάθαρες, αλλά μέσα από τις ασκήσεις που έγιναν, δείχνουν τις σκέψεις του.