Μία ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος συμμετείχε στη δράση «Be Active» για 4η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Ο Υπεύθυνος Αθλητισμού και εκπαίδευσης της Unesco και Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού του Ομίλου Ξυνή, Αντώνης Γλύκας σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την κίνηση των Πειραιωτών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, φάνηκε και πάλι το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ότι δίκαια κατατάσσεται στους κορυφαίους του πλανήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών που δείχνει το μεγαλείο του Ολυμπιακού και δίκαια, τον κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων στον πλανήτη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Ολυμπιακού μας για αυτές τις πρωτοποριακές ενέργειες που δεν γίνονται σε άλλες ομάδες στον πλανήτη. Χάρηκα που είδα όλα αυτά τα παιδιά των Ακαδημιών μας να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση και κυρίως, χάρηκα που είδα όλους αυτούς τους νέους πρόσφυγες να ενθουσιάζονται παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Ως UNESCO Νοτίων προαστίων και ως Όμιλος Ξυνή, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εκπληκτική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε και επόμενες παρόμοιες δράσεις.»