Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει 19.000, αλλά η ζήτηση συνεχίζεται το ίδιο δυνατά. Όλοι θέλουν να έχουν σίγουρη θέση στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» κι αυτό θα το πετύχουν μόνο με έναν τρόπο. Αποκτώντας εισιτήριο διαρκείας, καθώς έτσι θα εξασφαλιστούν.

Αυτός είναι ο λόγος που το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό κανονικά, τόσο το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου όσο και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι. Για να μπορούν οι ΓΑΥΡΟΙ να αποκτήσουν το διαρκείας τους, εάν δεν ήταν δυνατό να το κάνουν μια εργάσιμη ημέρα.

Επίσης θα συνεχιστεί και η παράδοση για όσους έχουν ήδη βγάλει το εισιτήριο διαρκείας τους, αλλά δεν το έχουν παραλάβει ακόμα. Τέλος, από τη Δευτέρα οι ώρες εξυπηρέτησης για το κοινό είναι οι γνωστές. Από τις 10:00 ως τις 18:00, καθημερινά. Επιπλέον, συνεχίζονται οι πωλήσεις και μέσω ίντερνετ στο www.olympiacos.org. Όσοι θέλουν περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 4800920.