Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα (28/08) το απόγευμα για την Αγγλία, όπου το βράδυ της Πέμπτης (30/08) θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι στη ρεβάνς του 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Τις τελευταίες ημέρες και όσο φτάνουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ακούγεται ολοένα και περισσότερο ότι ο Θρύλος όχι μόνο δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, αλλά ότι θα γίνει και το «μπαμ» που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Ο κόσμος φυσικά δεν θα πρέπει να έχει αυταπάτες, όπως αναφέρουμε σε χθεσινό μας άρθρο, για κάποια ονόματα που ακούγονται, όμως η υπέρβαση θα γίνει.

Όλα αυτά, όμως, αφού πρώτα οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν την Πέμπτη στους ομίλους του Europa League. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τον Θρύλο και από εκεί και πέρα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Η πρόκριση κόντρα στην Μπέρνλι είναι μείζονος σημασίας για την εξέλιξη της χρονιάς στους Πειραιώτες, αυτό το γνωρίζουν άπαντες και έτσι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, ώστε να τα καταφέρουν.