Σκυθρωπά πρόσωπα και σιωπή, που έσπασε μόνο από τα χειροκροτήματα κατά την έξοδο του σκεπασμένου με την Ελληνική Σημαία φέρετρου. Ο Γιώργος Καλός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Πόρο. Ευγενής, αθόρυβος, ειλικρινής και καλοσυνάτος, θα μείνει για πάντα στη μνήμη των συμπολιτών και των φίλων του. Τραγικά πρόσωπα στην εξόδιο ακολουθία, η αγαπημένη του οικογένεια.

Η εξόδιος ακουλουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Επικήδειους λόγους εκφώνησαν, ο Μητροπολίτης Εφραίμ, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του, ο παιδικός του φίλος και συμπολίτης του Βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος (Άκης) Καρράς και η πρ. Υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γαννάκου, με την οποία είχε συνεργαστεί ο Γιώργος Καλός ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας.

Στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Καλού παρέστη ο Δήμαρχος Πόρου και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  η πρ. Υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, ο βουλευτής της Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιώργος (Άκης) Καρράς, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο πρ. δήμαρχος Πειραιά και πρ. βουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρ. Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,  ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης, οι πολιτευτές της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Ζωή Ρούσου, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Καρύδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο πολιτευτής με το Ποτάμι Τάσος Αβραντίνης, οι πρ. δήμαρχοι Πόρου Σπύρος Σπυρίδων και Δημήτρης Στρατηγός και ο πρ. Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη και η Σίλα Αλεξίου, από την τελευταία δημοσιογραφική του στέγη, το περιοδικό Saronic Magazine.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε στεφάνι στην Μητρόπολη του Πόρου, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Καλού, όπως επίσης και η οικογένεια Λάτση.

 

Πηγή: porosnews.gr