Ως απόλυτο αλαλούμ χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Καρύδης την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ύδρα.

 Ο πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ της Α΄ Πειραιά και Νήσων με μία ανακοίνωση του περιγράφει τις καταστροφικές συνέπειες που υφίσταται η αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού εξαιτίας της αδιαφορίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Καρύδη

Πάνω από 24 ώρες έχουν περάσει και η Ύδρα -στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου - ζει τις καταστροφικές συνέπειες από το μπλακάουτ στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση του νησιού.

Για μια ακόμη φορά όλοι οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς πιάστηκαν στον ύπνο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε ενημερωτική ανακοίνωση 12ωρες μετά το συμβάν και η Περιφέρεια Αττικής εισηγήθηκε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με καθυστέρηση 20ωρων.

Εν τω μεταξύ η οικονομική καταστροφή που υφίστανται οι επαγγελματίες είναι ανυπολόγιστη και οι συνέπειες στην ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων χωρίς ρεύμα και νερό είναι δραματικές.

Το χειρότερο όλων είναι ότι κάνεις από τον ΔΕΔΔΗΕ  δεν γνωρίζει μετά από τόσες ώρες που βρίσκεται η βλάβη και ποτέ θα αποκατασταθεί δίνοντας κάθε φορά και άλλες εκδοχές.

Ενώ με ανακοίνωση τους υποστηρίζουν ότι μετά από έλεγχο που έκαναν η βλάβη δεν προέρχεται από τα υποθαλάσσια καλώδια, τελικά αποδεικνύεται ότι η βλάβη προέρχεται από εκεί, γιατί το υποθαλάσσιο δίκτυο είναι ασυντήρητο.

Το απόλυτο αλαλούμ!!!

Η μεταφορά ηλεκτροπαραγωγικών ζευγών στο νησί έχει καθυστερήσει απαράδεκτα ενώ τα προβλήματα ολοένα και μεγαλώνουν.

Οι κάτοικοι της Ύδρας βρίσκονται σε οργή και απόγνωση.

Καλούμε  την Κυβέρνηση επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης της Ύδρας.