Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Με τον στόχο του Θρύλου να είναι σαφής από την αρχή. Η επιστροφή στην κορυφή και η κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της μαγικής ιστορίας του!

Ο Θρύλος «φιλοξενεί» τον Λεβαδειακό και θέλει να πάρει το τρίποντο προκειμένου να βρεθεί από την αρχή στην κορυφή της βαθμολογίας (21:30, live στο gavros.gr/NS1).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις νίκες κόντρα σε Λουκέρνη και Μπέρνλι, θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό της σερί και να δείξει με το… καλημέρα το ποιος είναι το αφεντικό στη… μάχη του τίτλου!

Από την πλευρά τους οι ΓΑΥΡΟΙ, θα παίξουν και αυτοί τη δική τους... μπάλα μιας και αναμένεται να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και να γίνουν για μια ακόμα φορά ο 12ος παίκτης του Θρύλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους: Γιαννιώτη, Χουτεσίωτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Σισε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Πάρντο, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ και Χασάν.