Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να ασχολείται περισσότερο με τους παίκτες που θα έρθουν στο ρόστερ, αλλά σημαντικό θέμα είναι και αυτοί που θα φύγουν. Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε ότι οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι και να ξεφορτώσουν, καθώς το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και διψήφιος αριθμός παικτών που έχουν κοπεί από την ομάδα και προπονούνται με τον Βασίλη Βούζα... Απ' αυτούς για τον μόνο που ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση είναι ο Ένγκελς.

Μια πρόταση που δεν έχει γίνει αποδεκτή ακόμα από τους Πειραιώτες, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο Βέλγος αμυντικός θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, με τον Ολυμπιακό να κάνει απόσβεση ενός σημαντικού μέρους των χρημάτων που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει... Όσον αφορά στους παίκτες που κάνουν κανονικά προπόνηση με τον Πέδρο Μαρτίνς, πέρα από τον Νικολάου που παραμένει κοντά στο να μετακομίσει ως δανεικός στην Ουντινέζε, πρόταση υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες και για τον Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός, βέβαια, προορίζεται για βασικός με την Λουκέρνη, οπότε στην παρούσα φάση τουλάχιστον δεν κουνιέται από το ρόστερ, αλλά μέχρι το τέλος του Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει...