Ο Εστέμπαν Καμπιάσσο αγωνίστηκε βασικός στο εντυπωσιακό 4-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο. Ένα ματς πρόβα τζενεράλε ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 1-0 στο πρώτο ματς στο Βέλγιο και θέλουν να κάνουν την ανατροπή για την πρόκριση, όπως είπε και ο "el cuchu".

"Θα πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε το αρνητικό αποτέλεσμα που πήραμε στις Βρυξέλλες. Πιστεύω πως αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μετά από αυτή την πρόκριση που θέλουμε όλοι, να κάνουμε επίσης ένα καλό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα", τόνισε ο Αργεντινός μέσος που αναφέρθηκε και στο γκολ που έβαλε, το οποίο ήταν το πρώτο στο Πρωτάθλημα: "Ήταν ένα ωραίο γκολ που ήρθε σε μία καλή στιγμή στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας. Ένα γκολ μετά από δύο παιχνίδια που δεν ήμασταν ευτυχισμένοι και είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα το γιόρτασα μπροστά στους φιλάθλους μας και μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους".