Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στην Λεγανές στο τελευταίο του φιλικό αγώνα πριν από την πρώτη του επίσημη αναμέτρηση για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς υπάρχει μία εβδομάδα, στην οποία αναμένεται να συνεχιστεί η δουλειά, ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη στο ματς με την Λουκέρνη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται σίγουροι ότι θα είναι πανέτοιμοι στις 9 Αυγούστου, κάτι το οποίο υπογράμμισαν με δηλώσεις τους για ακόμη μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Φορτούνης.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπορεί να μην κατάφερε να πάρει υψηλό βαθμό στο κομμάτι της δημιουργίας στο φιλικό με την Λεγανές, ωστόσο έδειξε καλό ανασταλτικό πρόσωπο και καλά τρεξίματα, αν σκεφτούμε ότι διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχουν ακόμη μία εβδομάδα, για να συνεχίσουν τη δουλειά, να βελτιώσουν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι τους και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη.

Βέβαια, ακόμη αναμένεται και η ενίσχυση της ομάδας σε καίριες θέσεις που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του συλλόγου, κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί τις προσεχείς ημέρες.